Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Leren zeilen

Vrijheid, wind en water…
Zeilen. De wind door je haren, het geruis van zeilen en golven,  het gevoel van onafhankelijkheid, de eenheid die je op een gegeven moment vormt met het schip, de snelheid die je zònder enige vorm van vervuilende energie kunt ontwikkelen… Leren zeilen is kennismaken met een hele nieuwe wereld. Ontdek de vrijheid en leer zeilen bij Aquavitesse in Jachthaven Bruinisse!

Privéles
Aquavitesse ontwikkelde een eigen lesplan om u in een korte periode vertrouwd te maken met de touwen en de zeilen. Een aanrader voor ouders en kids!

Jeugdzeilschool
De jeugdzeilschool van Aquavitesse is al jaren een begrip in de zeilwereld. De kinderen hebben keuze uit verschillende cursussen, rekening houdend met hun wensen, leeftijd en zeilniveau. Ja ja ja, naast het zeilen zorgen we er natuurlijk óók voor, dat je gewoon een superleuke vakantie hebt! Neem je ouders mee en kom kijken: van goede zeillessen heb je je hele leven plezier!

Themacursussen
Met maximaal 5 cursisten tegelijk kunnen jongeren en volwassenen, onder begeleiding van ervaren instructeurs, allerlei themacursussen volgen bij Aquavitersse. Bijvoorbeeld sluisvaren, voorbereiding op de Middellandse zee en zeezeilen. Inschrijven of informatie aanvragen kan hier. 

Zeezeilen
De verre horizon, de geur van de zee, de zilte bries; bent u klaar voor een zeilavontuur op het grote water? Of wilt u uw zeezeilervaring en vaardigheden liever eerst even aanscherpen? De zeezeilcursussen van Aquavitesse leveren u een schat aan (nieuwe) kennis op en bezorgen u daarnaast een onvergetelijke zeilvakantie.

Website Aquavitesse

Delen