Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Vrijheid, wind en water…

Zeilen. De wind door je haren, het geruis van zeilen en golven, het gevoel van onafhankelijkheid, de eenheid die je op een gegeven moment vormt met het schip, de snelheid die je zònder enige vorm van vervuilende energie kunt ontwikkelen… Als je gaat zeilen maak je kennis met een hele nieuwe wereld. Wilt u deze ook ontdekken? Leer zeilen bij Aquavitesse in Jachthaven Bruinisse!

Lessen

De zeilschool van Aquavitesse biedt diverse mogelijkheden. Een van de opties is privéles waarin u in een korte periode vertrouwd te raakt met de touwen en de zeilen. Een aanrader voor ouders en kids! Kunt u zeilen maar is er een bepaald onderdeel wat u verder wilt ontwikkelen? Dan is een themacursus wat voor u. Met maximaal 5 cursisten tegelijk kunnen jongeren en volwassenen, onder begeleiding van ervaren instructeurs, allerlei themacursussen volgen bij Aquavitersse. Bijvoorbeeld sluisvaren, voorbereiding op de Middellandse Zee en zeezeilen.

Jeugdzeilschool

De jeugdzeilschool van Aquavitesse is al jaren een begrip in de zeilwereld. Kinderen hebben keuze uit verschillende cursussen, rekening houdend met hun wensen, leeftijd en zeilniveau. Naast het zeilen zorgen we er natuurlijk óók voor, dat ze een superleuke vakantie hebben!

 

Meer informatie

Delen