Social Image Fallback

Personeel gezocht

Aquavitesse is per direct op zoek naar een
Medewerker Receptie M/V (4-5 dagen per week)

Functie omschrijving
De werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen en te woord staan van klanten, het verzorgen van externe communicatie zoals telefoon en e-mail, het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, marketing en communicatie, opleveren en innemen van boten, planning van instructeurs, en andere voorkomende werkzaamheden.

Wij bieden:
Leuk en afwisselend werk, gezellige informele werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden.
Wij bieden een aanstelling voor bepaalde tijd welke bij goed functioneren omgezet wordt tot onbepaalde tijd. De functie is voor 4-5 dagen per week.

Wij zoeken:
Een enthousiaste, flexibele en representatieve medewerker receptie.
Je hebt affiniteit met de watersport en bent bereid om op weekenddagen te werken.
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, en een hoog ambitieniveau op gebied van kwaliteit, service en gastvrijheid.

Interesse?
Voor meer informatie kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen 0111-482039 of info@aquavitesse.nl. Of kijk op www.aquavitesse.nl.

Je sollicitatie stuur je naar info@aquavitesse.nl. Een video sollicitatie (van maximaal 2 minuten) wordt gewaardeerd.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!!!!

Wil je tijdens de zomermaanden lekker bijverdienen en werken in een dynamische omgeving? Kom dan ons gezellige ( schoonmaak) team versterken!!

Jachthaven Bruinisse is voor de maanden juni, juli en augustus op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker om het sanitair voor onze gasten tiptop in orde te brengen.

Schoolverlaters van harte welkom

De werktijden zijn in overleg en tussen 10.00-16.00. Je moet wel bereid zijn zo nu en dan in het weekend te werken.

Heb je interesse bel ons gauw dan even op, of stuur een mailtje naar info@jachthavenbruinisse.nl t.a.v. de heer Simon de Boer.

Delen