Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Passie voor mooie merken
Bij NovaYachting hebben we een voorliefde voor mooie, snelle jachten. U kunt bij ons terecht voor informatie over de nieuwste modellen en de klassiekers van topmerken als Hallberg-Rassy, Sargo, Beneteau, Monte Carlo en Boarnstream. Onze klanten krijgen toegang tot een schat aan ervaring: we kunnen lezen en schrijven met de merken en schepen die we verkopen. Dat kan niet anders: we zijn allemaal échte watersporters, in hart en nieren. We kunnen niet anders: we denken, dromen en leven snelle jachten....

Bekijk aanbod

Mooooooie jachten!

Wat is een jachthaven zonder makelaardij? Precies: een ei zonder zout. House of Yachts is een jonge, full service jachtmakelaardij, gespecialiseerd in bemiddeling van jong gebruikte zeil – en motorjachten vanaf 30 voet. Het team organiseert de aan- en/of verkoop van uw jacht of schip met een professionele, effectieve aanpak en goede ondersteuning bij het opnieuw te water laten van ieder verkocht schip.

Koffie en een rondje kijken?
Gewoon eens vrijblijvend komen praten over de do's en dont's bij het aan- of verkopen van een schip? U bent van harte welkom. Kom gewoon binnenlopen of maak een afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen om u goed te informeren. Natuurlijk laten we u graag zien, wat we op dit moment in verkoop hebben. Laat weten waar uw interesse naar uit gaat, dan gaan we graag met u het terrein op!

Bekijk aanbod

Delen