Jachthaven Bruinisse is regelmatig gasthaven van diverse (zeil)evenementen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Jachthaven Bruinisse.

Volg ons ook op Facebook! 

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • Delta Weekend
  vrijdag 23 juni 2017 - zondag 25 juni 2017

  Delta Weekend

  Het Deltaweekend kent een lange voorgeschiedenis, die begint in de jaren zestig van de vorige eeuw. Wedstrijden van diverse Zeeuwse verenigingen en de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging de Maas uit Rotterdam worden samengevoegd. Zo ontstaat in 1970 de stichting Deltaweek met zeven oprichtende verenigingen. Het evenement groeit uit tot een programma, waarin tien dagen lang afwisselend vanuit diverse havens aan de Oosterschelde wordt gevaren. In de uitvalshavens vinden vaak uitbundige walprogramma’s plaats, georganiseerd door de ontvangende verenigingen. De belangstelling en deelname lopen vanaf 2010 echter gestaag terug. Daarom wordt na 45 edities met veel hoogtepunten besloten om met ingang van 2016 de wedstrijden te concentreren rond één lang weekend (vrijdag tot en met zondag) vanuit één haven.

  Delen
 • Splash Sailing Tour
  zondag 25 juni 2017

  Splash Sailing Tour

  Op 24-25 Juni 2017 vind de Splash Sailing Tour plaats in Bruinisse.  Kijk voor meer informatie op Splashtour.

  Delen
 • Summer Party@Floating Terrace
  vrijdag 14 juli 2017

  Summer Party@Floating Terrace

  Meer informatie volgt. Sailor'sInn

  Delen
 • Visserijdagen Bruinisse
  vrijdag 14 juli 2017 - zondag 16 juli 2017

  Visserijdagen Bruinisse

  Een familiefestijn om trots op te zijn! Want, laten we wel wezen, dit evenement trekt al ruim 50 jaar duizenden bezoekers en heeft daarmee zowel Bruinisse als heel Schouwen-Duiveland op de kaart gezet. Dat dit dorpsfeest een echte publiekstrekker is, is natuurlijk niet zonder reden. De aankomst van miss Visserij, de braderie met de gezellige kraampjes, de vele uiteenlopende optredens, de kermis en natuurlijk het vuurwerk als geweldige afsluiter. Het is maar een kleine greep uit de vele activiteiten en bezienswaardigheden waar u gedurende 3 dagen van kunt genieten.

  Delen
 • WK Cadet
  vrijdag 4 augustus 2017 - vrijdag 11 augustus 2017

  WK Cadet

  Delen
 • Foodielicious festival
  zaterdag 9 september 2017

  Foodielicious festival

  Door het Grote Succes van vorig jaar. Dit jaar opnieuw het Foodielicious Festival! Schrijf het op in uw agenda 9 September 2017! Klik hier voor meer info

  Delen
 • Open Dutch Skiff Trophy
  zaterdag 7 oktober 2017 - zondag 8 oktober 2017

  Open Dutch Skiff Trophy

  De RS500 klasse organiseert ieder jaar een aantal wedstrijden en trainingen. Om deel te kunnen nemen is het belangrijk dat je lid bent van de klassenorganisatie. Lid worden doe je voor jezelf maar ook om het RS500 zeilen te stimuleren. Met veel leden kunnen we ook een interessant wedstrijdveld krijgen. Als lid van de klassenorganisatie wordt je op de hoogte gehouden en beslis je mee over het wedstrijdprogramma. Ook kun je meedingen naar de jaarprijzen. Voldoende reden om je dus aan te melden als lid!

  Delen

Jachthaven Bruinisse > Agenda